Origineel cv-sjabloon

Het maakt niet uit of u net bent afgestudeerd of dat u een doorgewinterde professional bent, een goed geschreven creatief cv is tussen u en de recruiter het eerste aanspreekpunt. Recruiters hebben over het algemeen niet veel tijd om een cv door te lezen. Om op te vallen, moet een cv dus goed geschreven inhoud en een creatieve indeling hebben.

Onze gratis originele cv-voorbeelden zijn perfect voor iedereen die met originaliteit wil opvallen. Een gratis origineel cv-sjabloon is een goede manier om de aandacht van recruiters te trekken. Een cv die speciaal is zal u helpen om u van de rest te onderscheiden!

Hoe origineler en creatiever uw cv is, hoe groter de kans is om u van de concurrentie te onderscheiden en de baan te krijgen. Houd er rekening mee dat uw cv uw persoonlijkheid en karakter moet weerspiegelen. Als dit type cv niet helemaal bij u past, kies dan in plaats daarvan een van onze modernere cv-sjablonen.

Kies uit creatieve, elegante, professionele of moderne cv-sjablonen. U kunt de kleur of de lay-out heel eenvoudig aan elke gewenst cv-indeling aanpassen. Het maken van een origineel en creatief cv is eenvoudig en snel!

Waarom zou u voor een origineel cv kiezen?

Bedrijven en recruiters ontvangen voor elke vacature tientallen of zelfs honderden cv's. Hoe kunt u zich van deze massa's onderscheiden en opvallen? Er zijn hier twee oplossingen: focus op inhoud of indeling. Maar de beste optie is om ze slim te combineren en op die manier zowel de kwaliteit van de indeling als de inhoud te garanderen.

Een succesvol cv is degene die de aandacht van werkgevers trekt. Om dit te doen is de beste keuze om een origineel cv-sjabloon te gebruiken waarmee u zich van andere kandidaten kunt onderscheiden.

Een origineel cv helpt ook om werkgevers uw creatieve kant te laten zien. Creativiteit is een kwaliteit die op gebieden als grafisch ontwerp, communicatie, interieurontwerp, marketing, sport of beeldende kunst gewaardeerd wordt. Als u op dergelijke vakgebieden solliciteert, dan raden wij u zeker aan om een origineel cv-sjabloon te gebruiken.

Hoe kan er met gebruik van Word een originele cv gemaakt worden?

Er is om een originele cv te maken geen speciale software nodig. Het proces is eenvoudig en snel: download een van onze originele cv-sjablonen die volledig te bewerken zijn. Voer na het downloaden de juiste persoonlijke informatie in Word in. Kies een creatief cv-sjabloon dat bij u past, download hem en zorg dat u er klaar voor bent om u zich van de rest te onderscheiden! In zowel pdf- als doc-bestand te verkrijgen.

De beste cv-bouwer op internet

Al onze online cv's zijn beschikbaar om te downloaden. Kies een geschikt origineel cv, voer uw persoonlijke gegevens in en klik op de downloadknop.

Aarzel niet en download vandaag nog een van onze originele cv-sjablonen. Sla uw document in pdf- of word-bestand op.

Welke software moet u gebruiken om uw originele cv te maken?

Om een ideaal origineel cv te maken, volstaat het om het Microsoft Word op uw computer te hebben staan. Download een origineel cv-sjabloon van onze website, vul uw gegevens in en alles zal binnen enkele ogenblikken klaar zijn.

Ideeën voor het maken van uw originele cv

  • Voeg een unieke en speciale cv-afbeelding toe.
  • Kies een felgekleurd cv-sjabloon.
  • Denk creatief na en pas de structuur van uw cv aan terwijl u belangrijke punten benadrukt.
  • Voeg een QR-code toe die aan uw LinkedIn-profiel, portfolio, video, website of meer is gekoppeld.
  • Promoot uw profiel op social media.


Bekijk onze andere cv-ontwerpen.

Creëer binnen 15 minuten uw cv

Onze gratis collectie van vakkundig ontworpen cv-sjablonen zal u helpen om u van de massa te onderscheiden en u een stap dichter bij uw droombaan te brengen.

Creëer uw cv