Modern template

Op zoek naar een moderne cv-template met een minimalistisch en stijlvol ontwerp? Dan is dit wat u nodig heeft.

Deze template heeft een prettige lay-out, zodat de wervingsmanager het moeiteloos kan lezen. Bijna onbewust. Het is bijna alsof ze niet beseffen dat ze een cv aan het lezen zijn. De moderne uitstraling maakt het een perfecte keuze voor creatieven, ontwerpers, content specialisten en ontwikkelaars. Maar het is ook geschikt voor sollicitanten met minder ervaring, stagiairs, instappers of als u gaten in uw arbeidsverleden heeft.

Kortom, als u op zoek bent naar een duidelijke, effectieve en impactvolle introductie voor de wervingsmanager, dan is deze sjabloon een uitstekende keuze.

Kom verder met een op vaardigheden gebaseerd cv


Wist u dat een wervingsmanager gemiddeld zes seconden nodig heeft om te beslissen of uw cv een tweede blik waard is of niet? Dat is maar een heel klein venster van mogelijkheden.

De moderne template is een functioneel cv dat is ontworpen om de zes-seconden-regel te doorbreken en meer aandacht te trekken dan het gemiddelde cv.

Hoe? Door beknopte segmenten te tonen met alleen uw meest relevante informatie, waaronder een korte samenvatting, ervaring, opleiding, vaardigheden en referenties - alles in een alinea of minder. Zo maakt u uw cv makkelijk leesbaar en tegelijkertijd specifieker.

Indeling :
Maat :
Aanpasbaar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

Met dit formaat kunt u uw beste vaardigheden naar voren brengen, waaronder zowel uw professionele als uw zachte vaardigheden. Zo kunt u zichzelf presenteren als een bekwame kandidaat en de eerste keuze waar iedereen mee wil werken.

Bovendien kunt u de sectie met uw professionele vaardigheden gebruiken om het volgende te benadrukken:

  •  Software
  •  Tools
  •  Talen
  •  Expertisegebieden

Deze structuur geeft voorrang aan uw talenten boven uw werkervaring. Maar het geeft ook genoeg ruimte om kort in te gaan op uw meest opmerkelijke prestaties.

Als u van carrière wilt veranderen of hiaten in uw werk wilt verbergen, is deze moderne template de ideale keuze voor u.

Maak met de beste sjablonen uw cv

Creëer binnen 15 minuten uw cv

Onze gratis collectie van vakkundig ontworpen cv-sjablonen zal u helpen om u van de massa te onderscheiden en u een stap dichter bij uw droombaan te brengen.

Creëer uw cv

Voorbeeldbrieven om te downloaden

Sjabloon voor een sollicitatiebrief
Ontwerp voor een sollicitatiebrief
Sollicitatiebrief-sjabloon voor studenten - universiteit
Sjabloon voor interessante sollicitatiebrief