Helder template

Deze heldere cv-template heeft een frisse, gedetailleerde en opvallende opmaak om uzelf voor te stellen aan uw wervingsmanagers.

Het strakke ontwerp maakt het perfect voor afgestudeerden, jonge talenten en stagiairs. Maar door zijn eenvoud is het ook een uitstekende go-to voor professionals van alle niveaus, vooral degenen die liever hun menselijke kant laten zien in plaats van alleen hun vaardigheden en ervaring.

Dus, als u op zoek bent naar een succesvol cv ontwerp, is deze template een uitstekende keuze.

Een functioneel cv dat opvalt

Deze template brengt werkervaring en vaardigheden in evenwicht, waardoor een veelzijdig cv ontstaat dat uw talenten laat zien en uw capaciteiten prioriteit geeft.

Met deze template kunt u de wereld in een paar korte woorden te vertellen waarom u de juiste persoon bent. Als u zich wilt concentreren op uw bekwaamheid, of liever schrijft over uw potentie, dan is deze template een aanrader voor u.

Indeling :
Maat :
Aanpasbaar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

Deze template is ook geschikt voor creatieven, waaronder schrijvers, grafisch ontwerpers en marketeers om hun portfolio mee aan te vullen.

In tegenstelling tot de chronologische cv, is deze lay-out niet gericht op werkervaring. In plaats van ontmoedigende blokken tekst, kunt u  bullets van één woord gebruiken om het volgende te presenteren :

  •  Meest relevante talenten
  •  Zachte vaardigheden
  •  Tools (software)
  •  Referenties
  •  Talen

Dit cv is zo opgebouwd dat het in een paar seconden uw capaciteiten aantoont. Op die manier weten wervingsmanagers meteen of uw cv een tweede, meer diepgaande blik verdient.

Maak met de beste sjablonen uw cv

Creëer binnen 15 minuten uw cv

Onze gratis collectie van vakkundig ontworpen cv-sjablonen zal u helpen om u van de massa te onderscheiden en u een stap dichter bij uw droombaan te brengen.

Creëer uw cv

Voorbeeldbrieven om te downloaden

Sjabloon voor een sollicitatiebrief
Ontwerp voor een sollicitatiebrief
Sollicitatiebrief-sjabloon voor studenten - universiteit
Sjabloon voor interessante sollicitatiebrief