Zo schrijf je een indrukwekkend verkoopmedewerker cv

Je cv is je eerste kans om indruk te maken op potentiële werkgevers. Je wilt een cv hebben dat direct de aandacht trekt en je vaardigheden en ervaring op een overtuigende manier weergeeft. Maar, hoe schrijf je nu precies zo'n indrukwekkend verkoopmedewerker cv?

Indeling :
Maat :
Aanpasbaar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

Voorbeeld cv verkoopmedewerker

Persoonlijke gegevens:

Bart Dekker
Baan 254
1234AB Groningen
bartdekker@email.com
06-12345678

Cv-profiel:

Resultaatgerichte verkoopprofessional met bewezen trackrecord van het behalen van verkoopdoelen en het opbouwen van sterke klantrelaties. Sterk in het identificeren van klantbehoeften en het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen. Uitstekende communicatievaardigheden en een gepassioneerde benadering van klantenservice. Bekwaam in het werken in teamverband en het behalen van teamdoelstellingen. Gedreven door het streven naar succes en het leveren van uitstekende resultaten.

Werkervaring:

Verkoopmedewerker, Retailbedrijf ABC
Jan 2019 - heden

 •  Actief betrokken bij het bieden van uitstekende klantenservice en het opbouwen van sterke klantrelaties.
 •  Verantwoordelijk voor het adviseren en assisteren van klanten bij het vinden van producten die voldoen aan hun behoeften en wensen.
 •  Behalen van verkoopdoelstellingen door effectieve upselling en cross-selling technieken toe te passen.
 •  Proactief bijdragen aan het opzetten en onderhouden van aantrekkelijke winkelpresentaties, inclusief merchandising en etalages.
 •  Actief deelnemen aan teamvergaderingen en trainingen om productkennis en verkoopvaardigheden te vergroten.

Verkoopmedewerker, Elektronicawinkel ABC
Jun 2016 - Jan 2019

 •  Assisteren van klanten bij het vinden van de juiste elektronische producten op basis van hun behoeften en budget.
 •  Actief bevorderen van de verkoop van aanvullende garantieplannen en accessoires.
 •  Opbouwen en onderhouden van klantrelaties om herhalingsaankopen te stimuleren en positieve mond-tot-mondreclame te genereren.
 •  Nauwkeurig beheren van kassatransacties en zorgen voor een correcte afhandeling van betalingen.
 •  Oplossen van klachten en vragen van klanten op een professionele en bevredigende manier.

Opleidingen:

Aug 2015 - Juni 2016 - 1e Verkoper (mbo-3), ROC Nederland
Juli 2013 - Juni 2015 - Verkoper/Verkoopmedewerker (mbo-2), ROC Nederland

Vaardigheden:

 • Sterke focus op klanttevredenheid, het vermogen om klantbehoeften te begrijpen en uitstekende service te bieden.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondelijk als schriftelijk), om zo effectief te kunnen communiceren met klanten en collega's.
 • Het vermogen om producten of diensten te presenteren, klanten te overtuigen, deals te sluiten en targets te behalen.
 • Het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten om verkoopkansen te vergroten en klantloyaliteit te stimuleren.
 • Bekendheid met verkoopgerelateerde tools, waaronder CRM en diverse kassa-applicaties.

Talen:

 • Nederlands - moedertaal
 • Engels - vloeiend
 • Duits - basisvaardigheden

In dit artikel leggen we je uit waar werkgevers naar op zoek zijn, welke belangrijke elementen je cv dient te bevatten en welke stappen je kunt nemen om jouw cv eruit te laten springen. Of je nu een beginnende verkoper bent of je bestaande cv wilt verbeteren, wij bieden je waardevolle tips en een cv voorbeeld om je kansen op die ene gewenste verkoopfunctie aanzienlijk te vergroten.

Hieronder vind je een voorbeeld van een krachtig verkoop medewerker cv: 👇

Hoeveel kun je als verkoopmedewerker verdienen?

Wat je als verkoopmedewerker verdient, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de branche, de locatie, je ervaring, je leeftijd en je verkoopsucces. Over het algemeen kun je een basissalaris verwachten dat mogelijkerwijs wordt aangevuld met bonussen en prestatiegebonden commissies.

Je basissalaris zal rond het minimumloon of net daarboven liggen. Naarmate je succes en ervaring toeneemt, kunnen ook je verdiensten stijgen. Het gemiddelde salaris voor een verkoopmedewerker ligt op € 2.068 per maand.

Verkoop Medewerker CV

Handleiding: zo schrijf je een sterk cv als verkoopmedewerker

Als verkoopmedewerker bekleed je een belangrijke rol in het dynamische veld van verkoop en klantrelaties. Jouw vaardigheden en expertise zijn enorm belangrijk bij het creëren van positieve klantervaringen en het stimuleren van de omzet. Je bent uiteraard bekend met verschillende verkoopmethodieken en -technieken. Je begrijpt hoe je potentiële klanten kunt benaderen, hun behoeften kunt identificeren en effectief met hen communiceert. Je komt met vele verschillende soorten mensen in contact, kunt gemakkelijk nieuwe relaties opbouwen, net als bestaande relaties onderhouden.

Je hebt passie, overtuigingskracht en een klantgerichte instelling. Je durft verkoopdoelstellingen aan te gaan en kunt met enthousiasme producten of diensten aanprijzen. Bovendien blijf je immer op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de verkoopindustrie, waardoor je je concurrentiepositie voortdurend versterkt.

Wil jij jouw carrière als verkoopmedewerker naar nieuwe hoogten tillen? Dan is het belangrijk een professioneel en overtuigend curriculum vitae te creëren. Een cv dat niet alleen je verkoopprestaties en ervaring belicht, maar ook je unieke persoonlijkheid en vaardigheden weerspiegelt.

Lay-out

Niet alleen de inhoud van je cv is belangrijk, ook de opmaak verdient voldoende aandacht. Het is immers het eerste dat je toekomstige werkgever ziet. Een goed ingedeeld cv weerspiegelt direct je vermogen om zaken efficiënt en gestructureerd aan te pakken - iets wat essentieel is in de verkoopwereld.

Een goed gestructureerd cv begint met een duidelijke indeling. Gebruik duidelijke koppen en subkoppen om verschillende gedeelten van elkaar te scheiden. Op deze manier kunnen recruiters gemakkelijk door je cv scannen en vlot de informatie vinden die ze nodig hebben.

Zorg er ook voor dat je een duidelijk te lezen lettertype uitkiest en voldoende witruimte op je cv houdt. Vermijd het gebruik van te veel kleur of extravagante lettertypen die afleidend kunnen zijn. Je wilt een professioneel verkopers cv opstellen dat de aandacht van de lezer trekt, zonder af te leiden van de inhoud.

Het toevoegen van bulletpoints is een effectieve manier om prestaties of verantwoordelijkheden op een beknopte manier op te sommen. Door het gebruik van actiewoorden kun je je prestaties en taken kracht bijzetten. Neem voldoende tijd om je cv te perfectioneren - het kan het verschil maken in je zoektocht naar een geweldige verkoopfunctie.

De volgende onderdelen verdienen een plekje op je cv:

 • persoonsgegevens
 • persoonlijk profiel
 • werkervaring(en)
 • opleiding(en)
 • vaardigheden
 • (optioneel) talen of hobby's en interesses
📌 Tip: Vergeet niet je cv regelmatig te controleren op foutjes. Een slordig cv kan de indruk wekken dat je ook slordig bent in je werk. Zorg ervoor dat alle informatie correct en up-to-date is.

Format

Er zijn vele soorten cv's te onderscheiden, waaronder het combinatie-cv, het functionele cv en het chronologische cv. Voor je verkoopmedewerker cv raden we je aan het laatste type te gebruiken. Werkgevers krijgen zo direct een duidelijk overzicht van jouw carrièretraject en vooruitgang in de verkoopwereld.

Door je recente werkervaring op chronologische wijze te presenteren, kunnen werkgevers gemakkelijk zien welke rollen je hebt vervuld, welke prestaties je hebt gehaald en hoe je vaardigheden in de loop van de tijd zijn gegroeid.

Verkoop Medewerker CV

Persoonlijke gegevens

Het bovenste gedeelte van je cv is gereserveerd voor je persoonlijke gegevens. Houd dit gedeelte beknopt en to-the-point. Je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer is meer dan voldoende. Je kunt er voor kiezen een linkje naar je LinkedIn-profiel te plaatsen, maar dit is niet verplicht.

Persoonlijke gegevens:

Bart Dekker

Baan 254

1234AB Groningen

bartdekker@email.com

06-12345678


Foto op je verkoopmedewerker cv

Het al dan niet toevoegen van een foto aan je verkoopmedewerker cv is een persoonlijke keuze. Het is niet verplicht, tenzij hier expliciet om wordt gevraagd in de vacature. Het niet toevoegen van een foto legt de focus op je professionele kwaliteiten, ervaring en vaardigheden. Je voorkomt dat er onbewust wordt beoordeeld op basis van uiterlijk, waardoor het selectieproces objectiever verloopt.

Toch kent het toevoegen van een foto voordelen. Zo houd je zelf de regie over de foto die je werkgever als eerst van je ziet. In sommige branches is het toevoegen van een foto gebruikelijk. Voeg je een foto toe, zorg er dan voor dat het een professionele foto is. Een recente, duidelijke foto waarop je zakelijk gekleed bent. Zorg ervoor dat de foto van goede kwaliteit is en een positieve uitstraling heeft.

👉 Onthoud dat het allerbelangrijkste is dat je cv de nadruk legt op je relevante ervaring, prestaties en vaardigheden als verkoopmedewerker. Een goed samengesteld cv met overtuigende inhoud is vaak belangrijker dan het wel of niet toevoegen van een foto.

Werkervaring(en)

Aan de hand van je werkervaringen geef je werkgevers inzicht op je vaardigheden, prestaties en verkoopresultaten. Ze kunnen zo beter inschatten of je geschikt bent voor de rol.

 • Vermeld waar je hebt gewerkt, welke functie je hebt bekleed en wanneer je hier hebt gewerkt. Maak gebruik van een omgekeerde chronologische volgorde, waarbij de meest recente ervaring als eerste wordt vermeld.
 • Geef een overzicht van je belangrijkste verantwoordelijkheden en taken in elke functie. Gebruik bulletpoints om de informatie overzichtelijk te maken. Focus voornamelijk op verkoopgerelateerde taken, zoals klantacquisitie, relatiebeheer, productdemonstraties en het behalen van verkoopdoelstellingen.
 • Maak gebruik van concrete voorbeelden van je verkoopprestaties om werkgevers te laten zien wat je hebt bereikt. Vermeld bijvoorbeeld het behalen van verkoopquota, het vergroten van de omzet, het opbouwen van een groot klantenbestand, het winnen van belangrijke klanten of het ontvangen van erkenning voor uitstekende prestaties.
 • Waar mogelijk, gebruik cijfers en statistieken om je verkoopresultaten te ondersteunen. Bijvoorbeeld: 'Overschreed maandelijks verkoopdoelen met een gemiddelde van 20%', of 'Behaalde een jaarlijkse omzetgroei van 30% binnen het toegewezen klantsegment'.

Werkgevers zijn geïnteresseerd in resultaten en bewezen succes in de verkoop. Zorg ervoor dat je werkervaring deze informatie op een duidelijke manier weergeeft. Wees specifiek en focus op de impact die je hebt gehad op eerdere werkgevers. Dit maakt van jou een indrukwekkende verkoopmedewerker en het vergroot je kansen om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.

Werkervaring:

Verkoopmedewerker, Retailbedrijf ABC

Jan 2019 - heden

 • Actief betrokken bij het bieden van uitstekende klantenservice en het opbouwen van sterke klantrelaties.
 • Verantwoordelijk voor het adviseren en assisteren van klanten bij het vinden van producten die voldoen aan hun behoeften en wensen.
 • Behalen van verkoopdoelstellingen door effectieve upselling en cross-selling technieken toe te passen.
 • Proactief bijdragen aan het opzetten en onderhouden van aantrekkelijke winkelpresentaties, inclusief merchandising en etalages.
 • Actief deelnemen aan teamvergaderingen en trainingen om productkennis en verkoopvaardigheden te vergroten.
Verkoopmedewerker, Elektronicawinkel ABC

Jun 2016 - Jan 2019

 • Assisteren van klanten bij het vinden van de juiste elektronische producten op basis van hun behoeften en budget.
 • Actief bevorderen van de verkoop van aanvullende garantieplannen en accessoires.
 • Opbouwen en onderhouden van klantrelaties om herhalingsaankopen te stimuleren en positieve mond-tot-mondreclame te genereren.
 • Nauwkeurig beheren van kassatransacties en zorgen voor een correcte afhandeling van betalingen.
 • Oplossen van klachten en vragen van klanten op een professionele en bevredigende manier.

Verkoopmedewerker cv zonder (relevante) werkervaring

Een krachtig verkoopmedewerker cv opstellen zonder werkervaring kan een uitdaging lijken. Toch is het zeker mogelijk om, zonder werkervaring, indruk te maken op potentiële werkgevers. Hier zijn enkele tips om je cv te versterken:

 • Focus op relevante vaardigheden , zoals communicatieve vaardigheden, klantenservice, overtuigingskracht, empathie en teamwork. Benadruk deze vaardigheden in je cv en geef voorbeelden van situaties waarin je ze hebt toegepast, zelfs als ze buiten een formele werksetting waren, zoals vrijwilligerswerk, schoolprojecten of clubs.
 • Vermeld relevante opleidingen, cursussen of certificeringen die je hebt gevolgd. Dit kan variëren van verkoop- of klantenservicegerelateerde trainingen tot communicatie- of presentatievaardigheden.
 • Benadruk stages, bijbanen of projecten waarin je hebt gewerkt aan vaardigheden die relevant zijn voor de verkoop, zoals het omgaan met klanten, het werken in een team of het behalen van doelstellingen.
 • Toon je enthousiasme en motivatie om te groeien als verkoopmedewerker. Vermeld je bereidheid om trainingen te volgen, mentorschap aan te nemen of extra inspanningen te leveren om succesvol te zijn in de verkoopwereld.

Onthoud dat het belangrijk is om je cv aan te passen aan elke specifieke sollicitatie. Door de nadruk te leggen op relevante vaardigheden, educatieve achtergrond en praktische ervaring, kun je een krachtig verkoopmedewerker cv creëren, zelfs zonder werkervaring.

Verkoop Medewerker CV

Opleiding(en)

Door je gevolgde opleidingen te vermelden toon je aan dat je over de nodige kennis en achtergrond beschikt om succesvol te zijn als verkoopmedewerker. Presenteer de informatie op een beknopte en duidelijke manier, zodat werkgevers vlot kunnen zien welke opleidingen je hebt gevolgd.

Heb je verkoopgerichte certificeringen behaald? Zoals trainingen in verkooptechnieken, klantrelatiebeheer of productkennis? Vermeld deze dan ook. Dit toont aan dat je geïnvesteerd hebt in je professionele ontwikkeling en over waardevolle kennis beschikt.

Opleidingen:
Aug 2015 - Juni 2016 - 1e Verkoper (mbo-3), ROC Nederland

Juli 2013 - Juni 2015 - Verkoper/Verkoopmedewerker (mbo-2), ROC Nederland


Vaardigheden

Aan de hand van je vaardigheden ziet je toekomstige werkgever direct wat jij te bieden hebt. Benoem voornamelijk vaardigheden die relevant zijn voor de verkoopmedewerker rol, zoals klantenservice, communicatie, onderhandeling, relatiebeheer, probleemoplossing, presentatievaardigheden, overtuigingskracht en resultaatgerichtheid.

Geef concrete voorbeelden van hoe je deze vaardigheden hebt toegepast in eerdere functies. Bijvoorbeeld, "ervaring met het effectief omgaan met klachten en het oplossen van problemen om klanttevredenheid te behouden". Heb je specifieke technische vaardigheden die relevant zijn voor de verkoop? Zoals kennis van verkoopsoftware, CRM-systemen of het gebruik van kassasystemen? Vermeld deze dan ook.

Vaardigheden:
 • Sterke focus op klanttevredenheid, het vermogen om klantbehoeften te begrijpen en uitstekende service te bieden.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondelijk als schriftelijk), om zo effectief te kunnen communiceren met klanten en collega's.
 • Het vermogen om producten of diensten te presenteren, klanten te overtuigen, deals te sluiten en targets te behalen.
 • Dankzij mijn commercieel inzicht ben ik in staat om zowel bij telefonische verkoop als fysieke verkoop klanten te overtuigen van de waarde van onze producten.
 • Het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten om verkoopkansen te vergroten en klantloyaliteit te stimuleren.
 • Bekendheid met verkoopgerelateerde tools, waaronder CRM en diverse kassa-applicaties.

📌 Tip: Pas de lijst van vaardigheden aan op basis van de functievereisten. Zo kun je je relevante vaardigheden beter laten aansluiten bij de behoeften van de werkgever.

Belangrijke vaardigheden als verkoopmedewerker

Er zijn verschillende vaardigheden die van jou een goede verkoper kunnen maken, waaronder:

 • Goede klantenservicevaardigheden: om uitstekende service te bieden en klanttevredenheid te waarborgen.
 • Sterke communicatievaardigheden: om effectief te kunnen communiceren met zowel klanten als collega's.
 • Overtuigingskracht: om klanten te overtuigen en passende oplossingen aan te bieden.
 • Relatiebeheer: om sterke klantrelaties op te bouwen en te onderhouden.
 • Luistervaardigheid: om klantbehoeften goed te begrijpen en hierop in te spelen.
 • Gedegen productkennis: om klanten deskundig te kunnen adviseren en informeren.
 • Verkoopvaardigheden: om deals succesvol af te sluiten en verkooptargets te behalen.
 • Probleemoplossend vermogen: om klantproblemen snel en effectief op te lossen.
 • Teamworkvaardigheden: om effectief samen te werken met collega's en andere afdelingen.
 • Resultaatgerichtheid: om verkoopdoelstellingen te behalen.
 • Organisatorische vaardigheden: om het verkoopproces goed te kunnen managen.
 • Flexibiliteit: om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden en diverse klanttypen te bedienen.
Verkoop Medewerker CV

Cv-profiel

We kunnen het belang van een goed cv-profiel, ook wel persoonlijk profiel genoemd, maar niet genoeg benadrukken. Na het lezen van een sterk cv-profiel heeft een werkgever direct een duidelijk beeld van jou, je vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid. Je kunt er je unieke verkoopvaardigheden op een unieke wijze in presenteren. Een sterk cv-profiel trekt direct de aandacht van de lezer.

GOED
Resultaatgerichte verkoopprofessional met bewezen trackrecord van het behalen van verkoopdoelen en het opbouwen van sterke klantrelaties. Sterk in het identificeren van klantbehoeften en het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen. Uitstekende communicatievaardigheden en een gepassioneerde benadering van klantenservice. Bekwaam in het werken in teamverband en het behalen van teamdoelstellingen. Gedreven door het streven naar succes en het leveren van uitstekende resultaten.

SLECHT
Ik ben een enthousiaste en gemotiveerde verkoopmedewerker met goede communicatievaardigheden. Ik ben klaar om te werken in een dynamische omgeving en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen.

Zie je de verschillen tussen de twee voorbeelden? Welke verkoopmedewerker zou jij aannemen? Grote kans dat je voor de schrijver van nummer één kiest. Dit cv-profiel benadrukt specifieke vaardigheden, persoonlijke eigenschappen en passie voor het vak. Het profiel wekt direct de interesse. Het tweede cv-profiel is te algemeen en bevat geen specifieke vaardigheden en ervaring. Het laat geen toegevoegde waarde van de kandidaat zien.

🎁 Zorg ervoor dat je je cv-profiel aanpast aan de specifieke vereisten van de verkoopfunctie en dat het jouw unieke sterke punten weerspiegelt.

Extra onderdelen

Het toevoegen van extra onderdelen, zoals 'talen' of 'hobby's en interesses' is enkel verstandig als deze relevant zijn voor de functie. Bijvoorbeeld, als je solliciteert naar een verkoopfunctie waarin meertaligheid een waardevolle eigenschap is. Het opnemen van hobby's en interesses kan je persoonlijkheid laten zien en een gespreksonderwerp bieden tijdens een sollicitatiegesprek. Het toevoegen ervan kan waardevol zijn als je hobby's aansluiten bij de verkoopfunctie, bijvoorbeeld omdat je werkt in teamverband, veel communiceert of werkt aan je leiderschapsvaardigheden.

Talen

Afhankelijk van de behoeften van de werkgever, kan het spreken van meerdere talen een groot pluspunt zijn. Bijvoorbeeld, als je veel met internationale klanten in contact komt. In dat geval is het essentieel je taalvaardigheden te vermelden, zodat je werkgever ziet dat je in staat bent effectief te communiceren met een divers klantbestand.

Talen:
 • Nederlands - moedertaal
 • Engels - vloeiend
 • Duits - basisvaardigheden

Samenvatting: zo schrijf je een cv als verkoopmedewerker

Als het goed is, weet je nu precies hoe je jouw cv kunt schrijven. Hieronder vatten we de belangrijkste punten nog een keer kort samen:

 • Niet alleen de inhoud van je cv is belangrijk, zorg ook voor een goed lay-out.
 • Vermeld beknopt je persoonlijke gegevens, waaronder naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.
 • Denk goed na over het al dan niet toevoegen van een foto.
 • Trek direct de aandacht met een sterk cv-profiel.
 • Werkervaring dient specifieke taken, prestaties en resultaten te bevatten.
 • Vergeet niet relevant onderwijs en certificeringen te benadrukken.
 • Steel de show met vaardigheden die perfect aansluiten op de functie-eisen.
 • Voeg enkel extra onderdelen toe als deze relevant zijn voor de functie.
 • Lees je cv nog een keer over, alvorens deze te versturen.

Nog steeds op zoek naar een duwtje in de juiste richting? 👉 Wij helpen je graag op weg!

Begeleidende brief

Na het schrijven van je cv ben je nog niet klaar. Naast een overtuigend cv zul je ook een sterke motivatie- of sollicitatiebrief moeten aanleveren. In een dergelijke brief kun je jezelf echt onderscheiden van andere kandidaten en je verkoopvaardigheden, enthousiasme en motivatie benadrukken. Belicht je ervaring in klantenservice, communicatie en het behalen van verkoopdoelen. Toon aan dat je begrijpt wat er nodig is om succesvol te zijn als verkoopmedewerker en hoe je waarde toevoegt aan het bedrijf. Een goed geschreven brief overtuigt werkgevers ervan dat jij de beste kandidaat voor de functie bent.

Het schrijven van een goede brief is nog niet zo gemakkelijk. Bij onze cv-templates krijg je een voorbeeld van een sterke brief. Deze kun je gebruiken bij het schrijven van de jouwe.

Verkoop Medewerker CV

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn verkoopdoelen en prestaties opnemen in mijn verkoopmedewerker cv?

Ja. Het verwerken van verkoopdoelen en prestaties is enorm waardevol. Door concrete resultaten te delen, laat je zien dat je succesvol bent geweest in het behalen van targets. Potentiële werkgevers krijgen zo een duidelijk van jouw verkoopvaardigheden. We hebben een cv voorbeeld gemaakt waarin je precies kunt zien hoe en waar je je prestaties kunt vermelden.

Is er een simpele manier om mijn vaardigheden te presenteren?

Je kunt er ook voor kiezen je vaardigheden op onderstaande manier te presenteren:

Vaardigheden:
 • commercieel inzicht - goed
 • communicatieve vaardigheden - goed
 • goede vakkennis
 • houd rekening met de emotionele aspecten van kopen en verkopen
 • etc

Maak met de beste sjablonen uw cv

This is some text inside of a div block.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Creëer binnen 15 minuten uw cv

Onze gratis collectie van vakkundig ontworpen cv-sjablonen zal u helpen om u van de massa te onderscheiden en u een stap dichter bij uw droombaan te brengen.

Creëer uw cv

Voorbeeldbrieven om te downloaden

Sjabloon voor een sollicitatiebrief
Ontwerp voor een sollicitatiebrief
Sollicitatiebrief-sjabloon voor studenten - universiteit
Sjabloon voor interessante sollicitatiebrief