Zo schrijf je een indrukwekkend softwareontwikkelaar cv

Een goed softwareontwikkelaar cv trekt de aandacht van potentiële werkgevers en onderscheidt jou van andere kandidaten. Maar, hoe schrijf je nu een cv dat opvalt en effectief jouw ervaring en vaardigheden overbrengt?

Indeling :
Maat :
Aanpasbaar :
Word (Microsoft)
A4
Ja

Voorbeeld softwareontwikkelaar cv

Persoonlijke gegevens:

Anneke Becker
Autoweg 17
1234AB Gouda
annekebecker@email.com
06-12345678

Cv-profiel:

Ervaren softwareontwikkelaar met een sterke achtergrond in Java en webapplicatieontwikkeling. Bewezen trackrecord in het leveren van hoogwaardige code, het oplossen van complexe technische problemen en het werken aan succesvolle projecten in teamverband. Passie voor innovatie en continue verbetering. Ik streef ernaar om gebruikersgerichte softwareoplossingen te ontwikkelen die zowel functioneel als gebruiksvriendelijk zijn.

Werkervaring:

Softwareontwikkelaar, Technologiebedrijf XYZ
Jan 2018 - heden

 •  Betrokken bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van geavanceerde softwareoplossingen, met de nadruk op efficiëntie en functionaliteit.
 •  Samenwerken met een multidisciplinair team van ontwikkelaars, testers en projectmanagers om de projectdoelstellingen binnen de gestelde deadlines te behalen.
 •  Succesvol voltooien van een belangrijk project waarbij de prestaties van de bestaande mobiele applicaties met 30% werden verbeterd.
 •  Actief bijdragen aan de voortdurende verbetering van de ontwikkelingsprocessen, waaronder het introduceren van Agile-methodologie en het gebruik van geautomatiseerde tests, wat resulteerde in kortere ontwikkelcycli.


Softwareontwikkelaar, Softwarebedrijf ABC
Aug 2015 - Jan 2018

 •  Ontwikkelen en onderhouden van webgebaseerde applicaties voor klanten, waarbij de nadruk lag op gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid.
 •  Samenwerken met het team om complexe problemen op te lossen en technische uitdagingen aan te gaan.
 •  Actief deelnemen aan code-reviews en het delen van best practices om de kwaliteit van de softwareontwikkeling te waarborgen en het team te ondersteunen bij professionele groei.


Opleidingen:

Juli 2014 - Juni 2018 B.Sc. in Computer Science, Universiteit van Amsterdam

Cursussen en certificeringen:

2021 Certificaat voor Full Stack Web Development, Codecademy
2020 Cursus Python voor Data Science, Coursera

Projecten en hackathons:

2021 Ontwikkeling van een E-commerce website met behulp van React.js en Node.js
2020 Hackathon-winnaar voor het ontwikkelen van een mobiele app voor duurzaamheid

Open-source bijdragen:

2023 Actieve bijdrager aan het open-sourceproject "Django Web Framework" op GitHub

Vaardigheden:

 •  Uitgebreide kennis en ervaring in verschillende programmeertalen, waaronder Java, Python, JavaScript en SQL.
 •  Door mijn sterke analytische vermogen kan ik complexe problemen identificeren, analyseren en oplossen met behulp van gestructureerde benaderingen en gegevensanalyse.
 •  Aantoonbare ervaring in het werken in teamverband, waarbij ik effectief samenwerk met ontwikkelaars, ontwerpers en andere belanghebbenden om projecten succesvol te voltooien.
 •  Ervaring met agile ontwikkelingsmethodieken zoals Scrum, waarbij ik effectief kan werken in sprints en bijdragen aan de continue levering van hoogwaardige softwareproducten.
 •  Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, waardoor ik complexe technische concepten begrijpelijk kan uitleggen aan zowel technische als niet-technische belanghebbenden.

In dit artikel ontdek je de geheimen achter het creëren van een indrukwekkend softwareontwikkelaar cv. Leer hoe je je cv het best kunt inrichten, hoe je je belangrijkste vaardigheden benadrukt en hoe je jouw unieke bijdrage in het vakgebied in de verf zet. Met de juiste strategie en tips ben je klaar om jezelf te presenteren als de ideale softwareontwikkelaar.

Hieronder vind je een voorbeeld van een krachtig softwareontwikkelaar cv: 👇

Hoeveel kun je als softwareontwikkelaar verdienen?

Softwareontwikkelaars behoren tot de bestbetaalde professionals in de IT-industrie. Zelfs het instapsalaris ligt met € 2.500 meestal boven het gemiddelde maandsalaris. Hoe meer ervaring je opdoet, hoe meer dit salaris stijgt. Het gemiddelde salaris bedraagt zo'n € 4.750 per maand. Een ervaren softwareontwikkelaar kan tot zo'n € 7.000 per maand verdienen, vaak met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en bonussen.

Wat je precies gaat verdienen is niet alleen afhankelijk van je ervaring, maar ook je locatie, je specialisatie en het bedrijf waarvoor je werkt. Over het algemeen kan je wel stellen dat je als softwareontwikkelaar uitstekend verdient.

Software ontwikkelaar CV

Handleiding: zo schrijf je een sterk cv als softwareontwikkelaar

Als softwareontwikkelaar speel je een cruciale rol in de moderne digitale wereld. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van softwaretoepassingen die de basis vormen van verschillende technologische oplossingen. Jouw expertise stelt bedrijven in staat om innovatieve softwareproducten te creëren en te groeien in een steeds veranderend technologisch landschap.

Als softwareontwikkelaar heb je veel ervaring met verschillende programmeertalen en frameworks, en heb je diepgaande kennis van softwareontwikkelingsmethodologieën en best practices. Je werkt samen met een team van professionals, zoals ontwerpers en testers, om zo hoogwaardige softwareoplossingen te kunnen leveren.

Creativiteit, probleemoplossend vermogen en analytisch denken zijn essentiële vaardigheden in deze rol. Je kunt complexe uitdagingen aangaan en innovatieve oplossingen vinden die voldoen aan de eisen van zowel gebruikers als bedrijven. Bovendien ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de softwareontwikkelingsindustrie en pas je deze kennis toe om passende oplossingen te leveren.

Als je jouw carrière als softwareontwikkelaar naar een hoger niveau wilt tillen, is het van belang een professioneel en overtuigend cv te creëren.

Lay-out

Bij het opstellen van je cv is het niet alleen belangrijk om de juiste inhoud te presenteren, maar ook om aandacht te besteden aan een professionele en aantrekkelijke opmaak. Het cv is immers jouw eerste kans om een blijvende indruk te maken op je potentiële werkgever. Met een op maat gemaakt, opvallend cv ben je goed op weg om jouw ambitie als softwareontwikkelaar waar te maken.

Het is aan jou om te beslissen welke onderdelen je aan jouw cv toevoegt, maar we raden je aan om in ieder geval de volgende koppen op te nemen: 👇

 • persoonlijke gegevens
 • cv-profiel
 • werkervaring(en)
 • opleiding(en)
 • vaardigheden
📌 Tip: Zorg ervoor dat de informatie duidelijk en beknopt wordt gepresenteerd, gebruikmakend van overzichtelijke koppen en bullet points. Zo kunnen werkgevers gemakkelijk door de inhoud van je cv scannen en vlot de benodigde informatie terugvinden.

Format

We raden je aan gebruik te maken van het zogeheten 'chronologische cv'. Met dit type cv leg je de focus op de tijdlijn van je werkervaring, waarbij je de meest recente functies bovenaan plaatst. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan dit type cv. Werkgevers hebben zo direct inzicht in je loopbaanontwikkeling en groei. Ze kunnen gemakkelijk zien welke functies je hebt bekleed, welke verantwoordelijkheden je hebt gedragen en hoe je vaardigheden in de loop van de tijd zijn ontwikkeld.

Daarnaast ligt de nadruk in dit cv op je meest recente werkervaring, waardoor werkgevers direct inzicht krijgen in je recente prestaties en verantwoordelijkheden. Een chronologische cv is logisch ingericht en gemakkelijk te volgen. Recruiters kunnen snel door je cv scannen en de benodigde informatie gemakkelijk terugvinden.

Software ontwikkelaar CV

Persoonlijke gegevens

Bovenaan je cv komen je persoonlijke gegevens te staan. Houd dit gedeelte zo beknopt mogelijk. Het vermelden van je naam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer is meer dan voldoende. Je kunt ervoor kiezen een linkje naar je LinkedIn-profiel toe te voegen, maar dit is niet verplicht.

Persoonlijke gegevens:

Anneke Becker

Autoweg 17

1234AB Gouda

annekebecker@email.com

06-12345678


Foto op je softwareontwikkelaar cv

Het wel of niet toevoegen van een foto aan je softwareontwikkelaar cv is een persoonlijke keuze. Het is niet verplicht, maar het kan in sommige gevallen wel gewaardeerd worden. Als je ervoor kiest om een foto toe te voegen, is het belangrijk om te zorgen voor een professionele en representatieve foto. Onthoud echter dat de nadruk van je cv vooral moet liggen op je kwalificaties, technische vaardigheden en prestaties als softwareontwikkelaar. De foto moet een aanvulling zijn op je professionele profiel en niet afleiden van de inhoud van je cv.

Werkervaring(en)

Je opgedane ervaring als softwareontwikkelaar is van onschatbare waarde voor een recruiter. Hij of zij kan zo gemakkelijker je geschiktheid voor de nieuwe baan inschatten. Bij het beschrijven van je ervaringen is het belangrijk de nadruk te leggen op relevante functies en prestaties binnen de softwareontwikkeling. Maak daarbij zoveel mogelijk gebruik van meetbare resultaten, zoals het succesvol voltooien van complexe projecten, het implementeren van innovatieve oplossingen of het behalen van aanzienlijke efficiëntieverbeteringen.

Werkervaring:

Softwareontwikkelaar, Technologiebedrijf XYZ

Jan 2018 - heden

 • Betrokken bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van geavanceerde softwareoplossingen, met de nadruk op efficiëntie en functionaliteit.
 • Samenwerken met een multidisciplinair team van ontwikkelaars, testers en projectmanagers om de projectdoelstellingen binnen de gestelde deadlines te behalen.
 • Succesvol voltooien van een belangrijk project waarbij de prestaties van de bestaande mobiele applicaties met 30% werden verbeterd.
 • Actief bijdragen aan de voortdurende verbetering van de ontwikkelingsprocessen, waaronder het introduceren van Agile-methodologie en het gebruik van geautomatiseerde tests, wat resulteerde in kortere ontwikkelcycli.

Softwareontwikkelaar, Softwarebedrijf ABC

Aug 2015 - Jan 2018

 • Ontwikkelen en onderhouden van webgebaseerde applicaties voor klanten, waarbij de nadruk lag op gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid.
 • Samenwerken met het team om complexe problemen op te lossen en technische uitdagingen aan te gaan.
 • Actief deelnemen aan code-reviews en het delen van best practices om de kwaliteit van de softwareontwikkeling te waarborgen en het team te ondersteunen bij professionele groei.

Softwareontwikkelaar cv zonder (relevante) werkervaring

Als softwareontwikkelaar zonder werkervaring is het belangrijk om je cv op een doordachte manier op te stellen. Hoewel je misschien geen professionele ervaring hebt, zijn er nog steeds manieren om je vaardigheden en potentieel te benadrukken. Hieronder vind je enkele tips om een krachtig cv te creëren:

 • Focus op je opleiding en studieprojecten: Beschrijf relevante opleidingen, cursussen en certificeringen die je hebt behaald. Vermeld ook een bepaalde programmeertaal, frameworks of tools die je hebt geleerd.

 • Projecten en stage-ervaring: Als je hebt deelgenomen aan softwareontwikkelingsprojecten tijdens je studie of stages, benadruk dan je betrokkenheid en de bijdragen die je hebt geleverd. Beschrijf de doelstellingen van de projecten, de gebruikte technologieën en de resultaten die je hebt behaald.

 • Open-source bijdragen of persoonlijke projecten: Als je hebt deelgenomen aan open-sourceprojecten of zelf persoonlijke projecten hebt ontwikkeld, vermeld deze dan in je cv. Leg uit welke problemen je hebt opgelost, welke functionaliteiten je hebt geïmplementeerd en hoe je hebt samengewerkt met anderen.

 • Competenties en vaardigheden: Geef een overzicht van je technische vaardigheden, programmeertalen, frameworks en tools waar je bekend mee bent. Vermeld ook andere relevante vaardigheden, zoals probleemoplossend vermogen, analytisch denken, teamwerk of communicatieve vaardigheden.

 • Portfolio of GitHub-link: Overweeg om een portfoliowebsite of een link naar je GitHub-profiel toe te voegen waar recruiters en werkgevers je projecten kunnen bekijken. Dit geeft hen de mogelijkheid om je code en de resultaten van je werk te bekijken.
📌 Tip: Sluit je curriculum vitae af met een korte sectie waarin je je enthousiasme voor softwareontwikkeling en je bereidheid om te blijven leren benadrukt. Vermeld bijvoorbeeld dat je openstaat voor nieuwe uitdagingen, bereid bent om je vaardigheden verder te ontwikkelen, je kennis up to date te houden en enthousiast bent om bij te dragen aan innovatieve projecten.

Software ontwikkelaar CV

Opleiding(en)

Bij het schrijven van een cv als softwareontwikkelaar is het belangrijk om je academische achtergrond benadrukken. Plaats je opleidingen weer in een omgekeerd chronologische volgorde, met de meest recente opleidingen bovenaan. Vermeld de naam van de opleiding, de instelling en de locatie.

Opleidingen:

Juli 2014 - Juni 2018 B.Sc. in Computer Science, Universiteit van Amsterdam


Cursussen en certificeringen

Voeg, indien van toepassing, een aparte sectie toe voor aanvullende cursussen en certificeringen toe. Dit toont je bereidheid om bij te blijven leren in een snel evoluerend vakgebied.

Cursussen en certificeringen:

2021 Certificaat voor Full Stack Web Development, Codecademy

2020 Cursus Python voor Data Science, Coursera


Projecten en hackathons

Als je hebt deelgenomen aan softwareontwikkelingsprojecten of hackathons, kun je overwegen een overzicht te geven van de projecten waaraan je hebt gewerkt, de gebruikte technologieën en de behaalde resultaten.

Projecten en hackathons:

2021 Ontwikkeling van een E-commerce website met behulp van React.js en Node.js

2020 Hackathon-winnaar voor het ontwikkelen van een mobiele app voor duurzaamheid


Open-source bijdragen

Heb je deelgenomen aan open-sourceprojecten? Benoem deze dan. Je laat hiermee zien dat je actief betrokken bent bij de softwaregemeenschap en dat je in teamverband kunt werken aan grootschalige projecten.

Open-source bijdragen:

2023 Actieve bijdrager aan het open-sourceproject "Django Web Framework" op GitHub


Vaardigheden

Door het benoemen van je vaardigheden krijgt je werkgever een duidelijker beeld van je capaciteiten. 👉 Lees de vacature nog een keer over en benoem voornamelijk vaardigheden die aansluiten bij de gestelde functie-eisen. Wat maakt jou de ideale kandidaat voor de functie?

Vaardigheden:
 • Uitgebreide kennis en ervaring in verschillende programmeertalen, waaronder Java, Python, JavaScript en SQL.
 • Door mijn sterke analytische vermogen kan ik complexe problemen identificeren, analyseren en oplossen met behulp van gestructureerde benaderingen en gegevensanalyse.
 • Aantoonbare ervaring in het werken in teamverband, waarbij ik effectief samenwerk met ontwikkelaars, ontwerpers en andere belanghebbenden om projecten succesvol te voltooien.
 • Ervaring met agile ontwikkelingsmethodieken zoals Scrum, waarbij ik effectief kan werken in sprints en bijdragen aan de continue levering van hoogwaardige softwareproducten.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, waardoor ik complexe technische concepten begrijpelijk kan uitleggen aan zowel technische als niet-technische belanghebbenden.

Belangrijke vaardigheden als softwareontwikkelaar

Er zijn verschillende vaardigheden die cruciaal zijn voor het succesvol uitvoeren van je werk als softwareontwikkelaar. Hieronder vind je enkele voorbeelden van belangrijke vaardigheden:

 • Programmeertalen: Het vermogen om vloeiend te programmeren stelt je in staat om efficiënte en betrouwbare softwareoplossingen te ontwikkelen. Je hebt dan ook uitgebreide kennis en beheersing van programmeertalen zoals Java, Python, C++, C#, JavaScript en/of Ruby.
 • Softwareontwikkelingsframeworks: Je hebt ervaring met populaire softwareontwikkelingsframeworks zoals Spring, Django, .NET, React, Angular en/of Laravel.
 • Probleemoplossend vermogen: Een sterk probleemoplossend vermogen is essentieel in de wereld van softwareontwikkeling. Het vermogen om complexe problemen te analyseren, te identificeren en effectieve oplossingen te ontwerpen, is van onschatbare waarde.
 • Algoritmen en gegevensstructuren: Je kennis van algoritmen en gegevensstructuren stelt je in staat om schaalbare software te creëren.
 • Naast technische vaardigheden zijn ook soft skills belangrijk. Effectieve communicatie, samenwerking, probleemoplossing en kritisch denken zijn essentieel om succesvolle softwareprojecten op te leveren.
Software ontwikkelaar CV

Cv-profiel

Je cv-profiel geeft werkgevers een eerste indruk van jou als professional. Het is een kort stukje tekst bovenaan je cv waarin je jezelf, je vaardigheden benadrukt. Met een pakkend cv-profiel kun je direct de aandacht van de lezer trekken.

Een goed persoonlijk profiel begint met een krachtige openingszin die direct interesse wekt. Vervolgens beschrijf je kort je professionele achtergrond, expertise, prestaties en ambities. Het is belangrijk om de focus te leggen op jouw vaardigheden en hoe deze aansluiten bij de functievereisten. Houd het beknopt, krachtig en to the point.

GOED
Ervaren softwareontwikkelaar met een sterke achtergrond in Java en webapplicatieontwikkeling. Bewezen trackrecord in het leveren van hoogwaardige code, het oplossen van complexe technische problemen en het werken aan succesvolle projecten in teamverband. Passie voor innovatie en continue verbetering. Ik streef ernaar om gebruikersgerichte softwareoplossingen te ontwikkelen die zowel functioneel als gebruiksvriendelijk zijn.

SLECHT
Op zoek naar een uitdagende baan als softwareontwikkelaar waar ik mijn technische vaardigheden kan benutten en mijn carrière kan ontwikkelen. Ik heb ervaring met verschillende programmeertalen en tools. Ik ben een teamspeler en heb goede communicatieve vaardigheden.

Een goed cv-profiel helpt werkgevers om snel een beeld van jou te vormen en te beslissen of ze verder willen lezen. Het moet aantrekkelijk, duidelijk en gericht zijn. Het eerste voorbeeld is dat. De pakkende openingszin trekt direct de aandacht. De relevante vaardigheden en ervaring worden duidelijk benadrukt. Er komt passie en ambitie naar voren. Het tweede voorbeeld is te algemeen en niet specifiek voor de functie. Het mist relevante expertise en onderbouwing.

Extra onderdelen

Naast de standaard onderdelen van een cv, zoals werkervaring en opleidingen, kan het toevoegen van extra onderdelen zoals 'talen' en 'hobby's en interesses' een waardevolle toevoeging zijn aan je programmeur cv. Hoewel deze onderdelen niet verplicht zijn, kunnen ze toch meerwaarde hebben.

Het vermelden van talen op je cv kan relevant zijn als je solliciteert naar een functie waarbij er regelmatig aan internationale projecten wordt gewerkt. Hobby's en interesses kunnen een belangrijke rol spelen als ze gerelateerd zijn aan softwareontwikkeling. Bijvoorbeeld, als je actief bent in open-source projecten, deelneemt aan hackathons, technologieblogs schrijft of betrokken bent bij software-community's.

Programmeertalen

Als softwareontwikkelaar is het belangrijk om te laten zien welke programmeertalen je beheerst. Vermeld de programmeertalen waarin je ervaring hebt, zoals Java, Python, C++, enzovoort. Door je talenkennis te benadrukken, toon je aan dat je in staat bent om aan verschillende softwareprojecten te werken. Dit mag in een apart kopje, maar je kunt er ook voor kiezen om je kennis te presenteren onder de kop 'vaardigheden'.

Samenvatting: zo schrijf je een cv als softwareontwikkelaar

Als het goed is, weet je nu precies hoe je je software developer cv kunt schrijven. Hieronder vatten we de belangrijkste punten nog een keer kort samen: 👇

 • Het cv van een softwareontwikkelaar moet gericht zijn op relevante vaardigheden, werkervaring en opleidingen.
 • Het is belangrijk dat je je cv op een overzichtelijke manier indeelt.
 • Trek de aandacht met een pakkend cv-profiel dat je technische expertise en passie voor het vak benadrukt.
 • Presenteer je werkervaring in een chronologische volgorde, met de nadruk op prestaties, projecten en meetbare resultaten.
 • Vermeld je opleidingen en cursussen in een chronologische volgorde, inclusief de naam van de instelling en de behaalde diploma's.
 • Voeg eventuele certificeringen, open-source bijdragen of relevante projecten toe om je technische bekwaamheid te versterken.
 • Voeg een aparte sectie toe voor je vaardigheden.
 • Inclusie van talen waarin je ervaring hebt, zoals Java, Python of C++, is belangrijk.

Weet je nog steeds niet zo goed waar je beginnen moet? 👉 Wij helpen je graag op weg!

Begeleidende brief

Naast een goed cv zul je ook een overtuigende sollicitatie- of motivatiebrief moeten schrijven. In deze brief ga je dieper in op je persoonlijkheid, motivatie en relevantie voor de functie. Geef aan waarom je geïnteresseerd bent in de specifieke functie en het bedrijf. Leg uit welke aspecten van de softwareontwikkeling je aanspreken en hoe jouw vaardigheden en ervaring aansluiten bij de functievereisten.

Wees specifiek en gebruik voorbeelden om je woorden kracht bij staan. Schroom niet om eventuele projecten, certificeringen of technologieën waarin je uitblinkt te benadrukken. Toon je enthousiasme, proactieve houding en leergierigheid. Een goed geschreven motivatiebrief onderscheidt je van andere sollicitanten. Laat zien dat jij de ideale kandidaat voor de functie bent.

Het schrijven van een goede brief is nog niet zo gemakkelijk. Bij onze cv-templates krijg je een voorbeeld van een sterke brief. Deze kun je gebruiken bij het schrijven van de jouwe.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen software ontwikkelaars, software developers en software engineers?

Hoewel de termen vaak door elkaar worden gebruikt, zijn er enkele subtiele verschillen tussen deze drie rollen. Een software ontwikkelaar richt zich meestal op het schrijven van code en het implementeren van softwareoplossingen. Een software developer heeft vaak een breder takenpakket. Naast het schrijven van code, kunnen ze betrokken zijn bij het ontwerp, de architectuur en de implementatie van software (back end en front end).

Een software engineer is over het algemeen een meer ervaren en gespecialiseerde professional. Hij of zij richt zich op het ontwerpen van robuuste, schaalbare en efficiënte softwareoplossingen. Software engineers hebben vaak ook vaardigheden op het gebied van systeemanalyse, projectmanagement en het aansturen van teams.

Moet ik alleen mijn professionele ervaring vermelden of ook mijn persoonlijke projecten?

Zowel je professionele ervaring als je persoonlijke projecten kunnen waardevol zijn op je softwareontwikkelaar of programmeurs cv. Je professionele ervaring laat werkgevers zien dat je ervaring hebt in het werken aan softwareontwikkelingsprojecten binnen een formele werkomgeving. Het vermelden van persoonlijke projecten laat zien dat je proactief bent, zelfstandig werkt en je technische vaardigheden hebt ontwikkeld buiten je professionele ervaring om. Vermeld enkel persoonlijke projecten die aansluiten bij de gewenste vaardigheden.

Maak met de beste sjablonen uw cv

This is some text inside of a div block.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Creëer binnen 15 minuten uw cv

Onze gratis collectie van vakkundig ontworpen cv-sjablonen zal u helpen om u van de massa te onderscheiden en u een stap dichter bij uw droombaan te brengen.

Creëer uw cv

Voorbeeldbrieven om te downloaden

Sjabloon voor een sollicitatiebrief
Ontwerp voor een sollicitatiebrief
Sollicitatiebrief-sjabloon voor studenten - universiteit
Sjabloon voor interessante sollicitatiebrief