CV Templates

Uw talent en expertise verdienen de beste presentatie. Maak gebruik van op maat gemaakte cv-templates om u te onderscheiden van de massa en de kans op uw droombaan te vergroten.

resume templates

Hoe kan ik zonder gedoe een cv maken?

Voor een werkzoekende maakt een perfect cv de weg vrij naar een geweldige baan. Wij helpen daarbij met onze professioneel ontworpen cv-templates. Met onze gebruiksvriendelijke online cv-maker creërt u op een snelle, professionele manier een cv. We kunnen u ook ondersteunen bij het schrijven van een motivatiebrief voor uw sollicitaties.

De voordelen van onze online cv-maker

Onze cv-maker is een gratis cv-template maker die werkzoekenden kunnen gebruiken om goede cv’s te maken. Hieronder ziet u enkele voordelen waar klanten van onze gratis online cv-maker van profiteren;

  b

  20+ Beste cv-templates

  Onze tool heeft verschillende cv-templates die u kunt gebruiken om professionele en moderne cv's en motivatiebrieven te maken.

  Motivatiebrief maker

  Met onze gratis tool kunt u een motivatiebrief schrijven met hetzelfde template als uw cv.

  Cv-check

  Onze gratis cv-maker tool zal u suggesties geven om uw cv te verbeteren

  k

  Flexibile tekstverwerker

  Met onze tool zult u toegang krijgen tot de beste tekstverwerker waardoor uw cv strak en indrukwekkend zal zijn voor elke toekomstige werkgever

  Snel en makkelijk in gebruik

  Onze cv-maker zal u helpen het perfecte cv te maken in slechts enkele minuten.

  Z

  Volg de tips van onze experts op

  We hebben experts die tips met u delen om perfecte cv's te schrijven.

  Professionele cv-templates

  Kies voor creatieve, elegante, professionele, of moderne cv-templates. Onze cv-maker heeft meer dan 20 templates. U kunt de kleur of de lay-out gemakkelijk aanpassen naar elk gewenst cv-formaat; omgekeerde chronologische volgorde, functionele cv-templates, of een combinatie.

  Pas uw cv aan naar het formaat van uw voorkeur.

  Kies de regelafstand, lettertypes en -groottes. U kunt onderstrepen, cursief maken of vet maken zonder dat u hiervoor MS Word cv-templates nodig heeft. U vult uw ervaring en vaardigheden in, wij zorgen voor de opmaak. We bieden u de beste templates die u in uw sector tegen zult komen.

  Soorten templates

  • Professioneel cv-template
  • Simpele cv-template
  • Moderne cv-template
  • Creatieve professionele template
  • Functionele cv-template

  Professionele cv-template

  Het is niet voor niets één van de populairste cv-templates. De professionele cv-template biedt sollicitanten een nette, klassieke uitstraling, gefocust op hun prestaties, vaardigheden, doelen en ervaring, en niet op onnodige designelementen.

  Door de duidelijk omlijnde velden voor uw professionele samenvatting, opleiding, ervaring, en vaardigheden, zullen werkgevers in één oogopslag kunnen zien dat u geschikt bent voor de functie.

  Professionele cv-templates zijn perfect voor alle sectoren. Het is vooral een goede optie voor mensen in bedrijfssectoren zoals klantenservice, marketing en sales.

  Houd er rekening mee dat ondanks hard skills op een cv belangrijk zijn, soft skills u kunnen helpen boven de groep kandidaten uit te stijgen.

  cv geen ervaring voor leraar Engels
  clear resume

  Simpele cv-template

  Dit klassieke cv-template heeft een verfrissend lettertype om het perfecte cv te maken. De strakke designs hebben vetgedrukte kopteksten om de samenvatting, arbeidsgeschiedenis, vaardigheden en opleiding van de werkzoekende in makkelijk leesbare secties te verdelen, waar recruiters en werkgevers van onder de indruk zullen zijn.

  Het is geschikt voor verschillende sectoren en functies. Verder laat het uw prestaties op een persoonlijke manier zien waardoor u op zal vallen tussen de andere sollicitanten. Omdat het relatief eenvoudig is, zoals de naam doet vermoeden, is het makkelijk tegen te komen op social media.

  Moderne cv-template

  Het moderne cv-template doet zijn naam eer aan en heeft bijna alle elementen van een hedendaags cv-template. Het is een combinatie van een strakke en beknopte stijl met subtiele verfijning.

  Het moderne cv-template maakt uw ervaring, vorige functies, samenvatting, en scholen zichtbaar en aantrekkelijk.

  Dit is één van de beste cv-template opties, ideaal voor werkzoekenden die op zoek zijn naar een moderne kijk op standaard cv-templates. Het wordt sterk aanbevolen door professionals in verschillende sectoren, waaronder sales, gezondheidszorg, en onderwijs.

  modern template
  chicago resume template

  Functionele professionele template

  De functionele template is geschikt voor iemand die tijdens zijn/haar carrière wat hobbels in de weg heeft ervaren. Werkzoekenden die gaten tussen hun arbeidsverleden hebben zitten of van de ene naar de andere baan zijn gegaan kunnen het beste dit design kiezen.

  Dat is omdat functionele cv-templates de aandacht naar uw opleiding en vaardigheden trekken, in plaats van naar uw chronologische arbeidsverleden. Bij sommige werkzoekenden is dit gevoelige informatie.